Integritetspolicy

Her på Compilator værner vi om din personlige integritet. Vi stræber derfor efter at beskytte dine persondata på bedste vis og følge gældende love og regler for databeskyttelse. Vi følger naturligvis GDPR, som er den nye lov for behandling af persondata. Ved hjælp af denne integritetspolicy vil vi informere dig om, hvordan dine persondata behandles af os.
 

Hvem er ansvarlig for dine persondata?

Compilator AB, 556548-9555, Södergatan 22, 211 34 Malmö, er leverandør af webbaserede programmer til bl.a. bogføring, fakturering, booking af tider og ordrehåndtering. Nedenfor kaldes disse “Tjenesten”. Compilator er ansvarlig for behandling af de persondata, som du deler med os, når:

  • du bestiller tjenesten
  • du får loginoplysninger og bliver bruger af Tjenesten
  • du melder dig til noget af vores undervisning
  • du har et spørgsmål og/eller kontakter os
  • du besøger vores hjemmeside og accepterer cookies

Compilator rådgiver om behandlingen af dine persondata i Tjenesten, som beskrives på Compilators hjemmeside. Persondataansvarlig for behandlingen af dine data i Tjenesten er “Kunden”, som er den registrerede virksomhed hos Compilator. Du, som er bruger og har egne loginoplysninger til Tjenesten, kaldes nedenfor “Brugeren”. I Tjenesten findes rollen “Systemadministrator”, som er stedfortræder for Kunden i Tjenesten og har ansvar for at tilføje brugere.

Hvilke persondata behandler Compilator?

Kort sagt er de persondata, som vi behandler, de data, som du har overdraget til os, eller som vi har indsamlet fra dig eller en tredjepart. Når du bestiller Tjenesten, indsamler vi dine kontaktoplysninger og virksomhedsoplysninger. Alle brugere har registrerede kontaktoplysninger, loginoplysninger og et online-id hos os for at kunne bruge Tjenesten. Der er en detaljeret liste i bilag 1. Der er information om, hvad cookies er, og hvordan vi håndterer cookies, på siden Cookies på Compilator.com.

 

Hvorfor behandler vi dine persondata?

Compilator indsamler og behandler persondata om dig som bruger og kunde for at kunne levere Tjenesten, leve op til vores forpligtelser over for dig i henhold til aftaler og give dig den bedste mulige oplevelse af både Tjenesten og vores hjemmeside. Det er nødvendigt for, at vi kan identificere dig, administrere din konto, udføre statistik og udføre direkte markedsføring (hvilket du kan framelde). De persondata, som indsamles ved bestilling, er nødvendige for at håndtere ordrer, fakturere og sende loginoplysninger til dig. Alle brugeres persondata er nødvendige for at kunne give dig adgang til Tjenesten, give dig mulighed for at bruge Tjenesten, skabe en behandlingshistorik for dig som kunde, identificere dig og vide, hvilke brugere og kunder der bruger Tjenesten.

Ved brug af Tjenestens funktion til upload af billeder godkender du, at Compilator får adgang til kameraet og billedgalleriet på din telefon, så du kan uploade og behandle dine billeder i Tjenesten for eksempelvis at registrere kvitteringer og nummerplader.

Nedenfor kan du se eksempler på, hvorfor vi indsamler og behandler de persondata, som bliver overdraget til os:

  • Kontaktoplysninger, virksomhedsoplysninger og information om, hvilket kursus du deltager i, er nødvendige for, at vi kan leve op til vores forpligtelser i forhold til virksomhedstjenester, f.eks. håndtering af dine meddelelser og fakturering.
  • Vi behandler også disse data for at sende evaluering og gennemføre opfølgning, som du giver samtykke til.
  • Når du kontakter os via en af Compilators kommunikationskanaler, bruges information om dig for at kunne håndtere dit ærinde, kontakte dig og bidrage til at forbedre vores service ved at gemme ærindet til brug i forbindelse med fremtidige spørgsmål.
  • Hvis du besøger Compilators hjemmeside, giver du samtykke til brug af cookies, som er knyttet til behandlingen af dine data.

 

Hvem deler vi dine persondata med?

Dine data behandles i første omgang kun af Compilator. Men det kan også blive nødvendigt at dele din information med vores udvalgte samarbejdspartnere, leverandører eller andre interessenter i overensstemmelse med det nedenstående.

I forbindelse med brug af visse programmer eller funktioner i programmer kan vi dele persondata med Compilators underleverandører både inden og uden for EU/EØS. Der er en komplet oversigt over mulige modtagere og pladser for den respektive behandling af persondata i Tjenesten på Compilators hjemmeside under www.Compilator.se/om-Compilator/integritet-och-sakerhet/. Leverandørerne har lignende forpligtelser i forhold til behandlingen af persondata, som du som kunde aftaler med os, og som fremgår af persondataaftalen.
Nedenfor kan du se eksempler på, hvem vi deler persondata med:

  • Ved administration af uddannelse, og når du kontakter os, gør vi brug af underleverandører og disses assistenter, og deres plads i behandlingen fremgår i bilag 2.
  • Dine data som kunde kan blive samkørt med en tredjeparts register for at indsamle mere information om dig som kunde. Hvis du som kunde bruger EDI-fakturaer (elektroniske fakturaer) i Tjenesten, videregives persondata til Compilators underleverandør af tjenester til brug af EDI-fakturaer. Formålet med dette er at informere dine kunder og leverandører om, at du kan sende og/eller modtage EDI-fakturaer.
  • Det er muligvis nødvendigt at dele persondataene med andre selskaber inden for koncernen, for at vi kan levere Tjenesten og leve op til vores forpligtelser over for dig.
  • Vi deler persondata om brugere og kunder mellem selskaberne inden for koncernen, når du har et ærinde hos os, og vi skal bruge mere information for at hjælpe dig.
  • Hvis du vælger at aktivere en integration i Tjenesten, deler vi de persondata, som denne integration kræver. Delingen sker på din anmodning.

 

BEHANDLING LEVERANTÖR STED
Kontakt via email Zendesk USA (Privacy Shield)
Kontakt via email Hubspot USA (Private Shield)
Forbindelse af personoplysninger med eksterne registre. Creditsafe Sverige, Storbrittanien

 

Hvordan beskytter vi dine persondata?

Vi, og i visse tilfælde vores samarbejdspartnere, har vedtaget flere sikkerhedshandlinger for at beskytte de persondata, der behandles:

  • Vi har ekstra firewalls med intelligent indbrudsværn, som beskytter mod eksterne trusler for at forhindre uønsket adgang til vores netværk og systemer. 
  • Fysisk adgang til data beskyttes via forskellige perimetre, hvor kun kompetent personale har adgang. Hvis data flyttes uden for vores datacenter til sikkerhedskopiering, krypteres informationerne.
  • Vores medarbejdere skal følge strenge instrukser om at håndtere al information i overensstemmelse med gældende love, regler og policyer.
  • Kun de personer, som skal have adgang til systemer, hvor persondataene lagres, får adgang til alle data, som er beskyttet med adgangsregler.
  • Analyser gennemføres i overensstemmelse med regler, både internt og eksternt, for at identificere og korrigere eventuelle sårbarheder.
  • Vi og vore samarbejdspartnere behandler som hovedregel kun dine persondata inden for EØS. I de tilfælde, hvor informationer behandles uden for EØS, gøres dette kun i overensstemmelse med gældende love om databeskyttelse.

Hvor længe lagrer vi dine persondata?

Compilator lagrer dine persondata i forskellige tidsperioder, alt efter hvilket formål der ligger til grund for en bestemt behandling af dine persondata – dog højst den tilladte mængde tid i henhold til gældende lov og praksis.

Compilator lagrer persondata om dig som kunde, så længe der er en kunderelation, eller så længe det er nødvendigt for at opnå de mål, som beskrives i denne policy. Ved aftalens ophør sletter eller anonymiserer Compilator dine data inden for en rimelig tidsperiode efter opsigelsen, medmindre en anden svensk eller europæisk lov stiller andre krav. Dine data kan lagres baseret på interesseafvejning af sikkerhedsmæssige eller økonomiske årsager.
Det varierer, hvor længe dine persondata som bruger lagres hos os, alt efter hvilket formål de indsamles med. Systemadministratoren står for at slette data i Tjenesten, men hvis der ikke findes en teknisk funktion til sletning, skal din systemadministrator kontakte os.

Data, som indsamles, når du kontakter os, lagres, så længe du er kunde hos os, for at vi kan leve op til vores forpligtelser. Ved afsluttet kunderelation kan vi baseret på interesseafvejning lagre dataene som bevismateriale, hvis der skulle opstå problemer. Lagringen begrænses da til ét system med kontrolleret styring af tilladelser.

Hvordan kan du påvirke vores behandling af dine persondata?

Som registreret hos Compilator har du en række rettigheder, som du bør kende til:

  • Du har ret til gratis at anmode et registeruddrag, som viser, hvilke informationer der er lagret om dig.
  • Du har i visse tilfælde også ret til overførsel af persondataene. Du har ret til at få dine persondata korrigeret, hvis de er fejlbehæftede, ufuldstændige eller misvisende, og ret til at begrænse behandlingen af persondata, indtil de bliver ændret.
  • Du har ret til at blive glemt, men der kan ikke udføres sletning af persondata, hvis de er nødvendige for at opretholde aftalen, eller hvis en anden svensk eller europæisk lov, domstols- eller myndighedsbeslutning påskriver andet, samt hvis beslutningen er baseret på interesseafvejning.
  • Du har også ret til at indhente samtykke, overdrage klagemål om behandlingen til Datainspektionen og modsætte dig automatisk beslutningstagning, profilering og direkte markedsføring.is du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål om denne policy og behandlingen af dine persondata eller vil slette eller ændre fejlagtige data, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne på Compilators hjemmeside.

 

Kontakta mig

Fyll i ditt namn och e-postadress eller telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet!

Tack! Du har fått ett mail skickat till dig där du kan bekräfta att du vill bli kontaktad av oss.

Ota minut

Anna nimesi ja sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron ja soitamme sinulle niin pian kuin mahdollista!

Kiitos! Olet saanut sähköpostia lähetetään , missä voit vahvistaa, että haluat ottaa yhteyttä meihin .

Kontakt meg

Kontakt meg

Skriv inn ditt navn og e-postadresse eller telefonnummer og vi vil ringe deg så snart vi kan!

Takk! Du har mottatt en e-post sendt til deg der du kan bekrefte at du ønsker å bli kontaktet av oss .

Kontakt mig

Indtast dit navn og e-mail-adresse eller telefonnummer og vi vil ringe til dig, så snart vi kan!

Tak! Du har modtaget en e-mail sendt til dig , hvor du kan bekræfte, at du ønsker at blive kontaktet af os .

Contact me

Please provide us with your contact information and we will contact you as soon as possible.

Thanks! You have received an email sent to you where you can confirm that you want to be contacted by us .

Kontakta mig

Fyll i ditt namn och e-postadress eller telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet!

Tack! Vi kontaktar dig så fort vi kan!

Kontakt mig

Indtast dit navn og e-mail-adresse eller telefonnummer og vi vil ringe til dig, så snart vi kan!

Tak! Vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Ota minut

Anna nimesi ja sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron ja soitamme sinulle niin pian kuin mahdollista !

Kiitos! Otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Kontakt meg

Skriv inn ditt navn og e-postadresse eller telefonnummer og vi vil ringe deg så snart vi kan!

Takk! Vi vil kontakte deg så snart vi kan!

Contact me

Please provide us with your contact information and we will contact you as soon as possible.

Thanks! We'll contact you as soon as we can!

Contact me

Please provide us with your contact information and we will contact you as soon as possible.

Thanks! We'll contact you as soon as we can!

x